Mapes mentals

El benestar psicològic i emocional és la base per tenir una bona qualitat de vida. Fins aquí, estem d’acord. Però quan es tracta de trobar la fórmula de la felicitat, sovint no sabem ben bé per on hem de començar. Els experts coincideixen en què endreçar les idees i posar en ordre les emocions pot ser un bon punt de partida. I un mapa mental serveix exactament per a això: enllaça conceptes, aclareix dubtes i mostra una perspectiva més àmplia d’allò que sentim. 

MAPES MENTALS és un programa sobre psicologia i creixement personal que busca respostes a temes que ens capfiquen a la majoria de nosaltres: com podem ser feliços a la feina? Per què mengem més del compte quan sentim angoixa? Què és una relació tòxica? I com podem saber si patim depressió o el que sentim és una tristesa passatgera? A la primera temporada, també descobrirem eines per dormir bé, per no caure en l’addicció a les xarxes socials, per tenir més plaer sexual i per cultivar la bona sort, entre d’altres. 

Per parlar-ne sense embuts tenim a la presentadora perfecta: l’Ana Boadas, que es plantejarà les preguntes que ens fem tots en matèria de salut mental.  L’Ana conversarà amb els millors experts amb rigor, proximitat i molt sentit de l’humor i a cada programa farà un viatge ple d’aprenentatges vitals.

ESPECIFICACIONS TÈCNIQUES

Format: Programa factual 
Durada: 30 minuts
Anys: 2023
Cadena: RTVE Catalunya 

Enllaç: https://www.rtve.es/play/videos/mapes-mentals/