A2veus

A2Veus” és un programa musical que busca les millors veus no professionals i els ofereix l’oportunitat de cantar una cançó amb el seu grup o cantant preferit en un lloc espectacular de Catalunya. És un programa que posa en valor el talent jove i la música en directe.

El programa incorpora en la seva segona temporada la Nina com a presentadora. Hi té un paper fonamental perquè és la guia dels concursants a la masia on conviuran i també és a qui li han de demostrar què han après a l’audició final.

Per cada un dels 5 artistes que participen al programa s’han escollit quatre candidats per cantar amb ells a través d’un procés obert de càsting. Els 20 seleccionats de la temporada passen tres dies en una masia on conviuen junts i competeixen per separat per ser la veu que canti al costat del seu artista preferit.

Només tres persones superaran la masia i arribaran a la segona fase del programa: l’audició final. Un a un, els tres concursants de cada capítol demostraran davant la Nina què han après però només els dos millors arribaran a conèixer el seu artista preferit.

Els dos classificats aniran a un indret emblemàtic de Catalunya on farem un concert a l’aire lliure. Coneixeran al grup, hi assajaran i, finalment un d’ells s’endurà el premi: cantar amb el seu ídol. Al final del programa, un videoclip amb una versió inèdita d’una cançó cantada a dues veus quedarà, per sempre, com un record inesborrable.

En definitiva: un programa carregat d’il·lusió, talent, convivències, històries, aprenentatge, diversió i música en directe. Això és: A2Veus!

ESPECIFICACIONS TÈCNIQUES

Format: Talent Show
Durada: 45 min
Anys: 2021, 2022
Cadena: TV3

Enllaç: https://www.ccma.cat/tv3/a-2-veus