skip to Main Content

The New Barcelona Post

Producció: The New Barcelona Post
Direcció: Jacobo Zabalo

Incís Films realitza reportatges sobre diversos artistes nacionals i internacionals pel nou magazine digital The New Barcelona Post, impulsat per Foment del Treball. Un portal sobre cultura, emprenedoria, innovació i tendències, centrat en Barcelona i Catalunya.

La soprano sueca Iréne Theroin va il·luminar el Gran Teatre del Liceu el passat mes de desembre, i Incís Films vam ser-hi. Vam tenir l’ocasió d’acompanyar l’artista per Barcelona les hores prèvies a la darrera representació de Tristan und Isolde i conèixer amb proximitat una figura mundial de l’òpera. Ens va explicar la seva relació amb Barcelona, com es prepara abans d’una actuació, les sensacions que experimenta quan és sobre l’escenari i també com és la relació amb el públic.

Ignasi Cambra és un jove pianista barceloní conegut internacionalment pel seu virtuosisme i admiració que desperta. L’audiovisual recull una conversa amb l’intèrpret, que prepara una col·laboració amb la reconeguda Maria João Pires que té lloc a l’Auditori de Barcelona. La calidesa i la proximitat que descriuen l’Ignasi són ben presents al reportatge.

En aquesta tercer reportatge, coneixem Pablo Heras-Casado y Javier Perianes, dos músics andalusos que s’han marcat el repte de demostrar que la cultura popular no està renyida amb l’alta cultura. Vam parlar amb ells en motiu de la seva interpretació del Concert per a piano núm. 3 de Béla Bartók, juntament amb l’Orquestra Filarmònica de Munich, al Palau de la Música.

Back To Top