skip to Main Content
Projecte-Irene-Theorin

The New Barcelona Post

Producció: The New Barcelona Post
Direcció: Jacobo Zabalo

Incís Films realitza reportatges sobre diversos artistes nacionals i internacionals pel nou magazine digital The New Barcelona Post, impulsat per Foment del Treball. Un portal sobre cultura, emprenedoria, innovació i tendències, centrat en Barcelona i Catalunya.

La soprano sueca Iréne Theroin va il·luminar el Gran Teatre del Liceu el passat mes de desembre, i Incís Films vam ser-hi. Vam tenir l’ocasió d’acompanyar l’artista per Barcelona les hores prèvies a la darrera representació de Tristan und Isolde i conèixer amb proximitat una figura mundial de l’òpera. Ens va explicar la seva relació amb Barcelona, com es prepara abans d’una actuació, les sensacions que experimenta quan és sobre l’escenari i també com és la relació amb el públic.

Ignasi Cambra és un jove pianista barceloní conegut internacionalment pel seu virtuosisme i admiració que desperta. L’audiovisual recull una conversa amb l’intèrpret, que prepara una col·laboració amb la reconeguda Maria João Pires que té lloc a l’Auditori de Barcelona. La calidesa i la proximitat que descriuen l’Ignasi són ben presents al reportatge.

Back To Top