skip to Main Content

L’Ofici de viure

Direcció i presentació: Gaspar Hernàndez
Producció executiva: Guillem Carol
Any: 2017

El programa de psicologia i espiritualitat de Catalunya Ràdio, “L’ofici de viure”, comença el seu recorregut televisiu aquesta tardor a TV3. Dirigit i presentat per Gaspar Hernàndez, es va començar a emetre fa deu anys i és líder de la ràdio en català a internet.

En cada capítol, el programa buscarà formes alternatives de pensar, però també de viure, per fer front a les dificultats que suposa el dia a dia en la societat actual. L’ansietat, l’estrès, la depressió… són alteracions de l’estat d’ànim cada vegada més familiars en el nostre entorn, que sovint van acompanyades d’un tractament farmacològic, i representen la segona causa de les baixes laborals.

“L’ofici de viure” pretén oferir eines per viure aquesta realitat d’una manera més plena, amb una mirada positiva. Les entrevistes en profunditat reflectiran els dos vessants, biogràfic i expert.

En la primera part del programa, testimonis que hauran superat alguna dificultat o estaran en procés de fer-ho explicaran les eines que els han permès fer una evolució o millora personal al llarg de la seva vida. Tot seguit s’entrevistarà un professional del tema de què tracta cada capítol i, per acabar, un expert també donarà el seu punt de vista. Tot això s’intercalarà amb declaracions d’especialistes, fonamentalment psicòlegs, que donaran el punt de vista científic.

“Sigues el canvi que vols veure al món”, “I si no tinguessis por?”, “Com tenir més alegria”, “Deixar de ser despistats”, “La llibertat interior” o “Lliçons dels gats” són alguns títols de capítols dels programes que prepara l’equip de “L’ofici de viure”, dirigit per Gaspar Hernàndez, produït per Guillem Carol i realitzat per Mireia Chavarria, amb la productora Incís Films.

Back To Top