skip to Main Content
Projecte-Irene-Theorin

Iréne Theorin
és Isolda al Gran Teatre del Liceu

Producció: The New Barcelona Post
Direcció: Jacobo Zabalo
Realització (càmera i muntatge): Marc Pràxedes
Càmera 2: Gerard Tusquellas

La soprano sueca Iréne Theroin va il·luminar el Gran Teatre del Liceu el passat mes de desembre, i Incís Films vam ser-hi. Vam tenir l’ocasió d’acompanyar l’artista per Barcelona les hores prèvies a la darrera representació de Tristan und Isolde i conèixer amb proximitat una figura mundial de l’òpera. Ens va explicar la seva relació amb Barcelona, com es prepara abans d’una actuació, les sensacions que experimenta quan és sobre l’escenari i també com és la relació amb el públic.

Theorin tornava a una Barcelona que defineix com “la meva segona casa” per representar l’Isolde de Wagner, un personatge que coneix excepcionalment bé. Tristan und Isolde s’ha representat fins a 171 vegades al Gran Teatre del Liceu, però aquesta era una ocasió especial fruit d’una impactant posada en escena d’Àlex Ollé, de La Fura dels Baus, i de la direcció musical de Josep Pons.

Incís Films vam realitzar un breu reportatge sobre la figura d’Iréne Theorin per al nou magazine digital The New Barcelona Post, impulsat per Foment del Treball. Un portal sobre cultura, emprenedoria, innovació i tendències, centrat en Barcelona i Catalunya.

Back To Top