skip to Main Content
Ja Has Vist L’anunci D’Ametller Origen?

Ja has vist l’anunci d’Ametller Origen?

Ametller Origen ha fet la seva primera campanya publicitària per a televisió per promocionar les seves cremes de verdures i fer arribar a un públic molt més ampli la filosofia que hi ha al darrere de la marca.

 

Segur que ja heu tingut l’oportunitat de veure l’anunci, produït per Incís Films, a TV3 i a 8TV, entre d’altres canals de televisió. Què us ha semblat?

Les cremes d’Ametller Origen són un producte fresc, de qualitat i de proximitat, i això és el que hem volgut plasmar i transmetre amb aquesta campanya. Hem rodat en un entorn privilegiat, entre Camarles i el Penedès, i amb uns actors ben professionals, sis treballadors i treballadores d’Ametller Origen.

En aquest projecte, Incís Films ens hem encarregat de la producció i del rodatge, amb un desplegament d’un equip de gravació i muntatge d’unes 20 persones. A més, la producció de l’anunci ha comptat amb la col·laboració de l’agència creativa Charles Barcelona, que s’han encarregat de conceptualitzar i d’idear l’anunci.

Hem volgut aprofitar l’ocasió per mostrar-vos com és el procés de gravar un espot de televisió, tots els preparatius que calen i totes les persones que hi ha darrere la càmera. Ho podeu veure en aquest making of:

 

Back To Top